Een badkamer tegel van PVC is zeker een goed idee

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Een PVC vloer is allang geen trend meer, maar een blijver in interieur land. Niet zo gek, want een PVC vloer is duurzaam, slijtvast en makkelijk schoon te houden. Dankzij de bewerkbare synthetische stof waarvan de PVC tegels vervaardigd zijn, kun je er de look van beton, tegels of hout mee creëren. Mooi in de hal-, woon- of slaapkamer. 

Maar wist je dat er ook PVC tegels voor in de badkamer zijn? Bij tegels denk je dan misschien specifiek aan een echte tegellook, zoals marmer, dat inderdaad prachtig past in een badkamer. Maar heb je al eens gedacht aan een houtmotief voor je badkamervloer? Of aan een PVC visgraat motief? Daarmee haal je de look van een houten badkamervloer met eventueel een speels visgraat motief in huis, met alle voordelen van een PVC vloer.

Waarom zou je kiezen voor een PVC vloer met houtmotief in de badkamer?

Het antwoord daarop is simpel: je houdt van een houten vloer. Maar voor de badkamer is dit niet altijd de meest voor de hand liggende keuze. Daar krijg je immers te maken met spetterend water, damp en natte voeten. Wil je een houten badkamervloer mooi houden, dan kan dat bewerkelijk zijn. Met PVC tegels in de badkamer heb je daar geen last van. Die zijn namelijk waterbestendig. Plus ze kunnen een anti-sliplaag bevatten. Dat is wel zo veilig en handig als je met natte voeten uit het bad of de douche stapt.

Waarom zou je kiezen voor een PVC visgraat motief in de badkamer?

Een PVC badkamer vloer met houtmotief heeft nog een ander voordeel: je kunt de rechte planken in een visgraatmotief leggen. Dan worden de tegels gelegd in een puntvorm. Daarmee kun je bijvoorbeeld een kleine badkamer ruimtelijker doen lijken, door de pijlen in bepaalde richting te leggen. Een ‘houten’ visgraat motief zorgt bovendien voor een authentiek en landelijk karakter. Als dat jouw smaak is, dan zijn PVC tegels in de badkamer met een visgraat houtmotief dus zeker een goede keuze. Maar zie je er liever ‘tegels’ of ‘beton’, dan is er ook dan een PVC badkamervloer naar je gading te vinden.

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare