8 Hacks voor het schoonmaken van badkamers voor uw volgende vertoning

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Feit: Je huis schoon houden terwijl het op de markt is, is moeilijk. Vooral als je kinderen hebt, kan het een constante bron van stress zijn. Als het erom gaat uw badkamer in onberispelijke staat te houden voor open dagen en privévoorstellingen, komt er veel op u af. Het is misschien wel de belangrijkste kamer in een huis voor potentiële kopers. Het is ook het meest gebruikte, meestal het kleinste, en het meest vatbaar voor rommel.

Volgens Zillow, levert badkamerrenovatie het grootste rendement op wat betreft het verhogen van de wederverkoopwaarde van uw huis. Voor kleine cosmetische wijzigingen kunt u een verhoging van $ 1,71 verdienen voor elke $ 1 die u uitgeeft. Maar hoe belangrijk ze ook zijn voor potentiële kopers, het is een bijna onmogelijke taak om uw badkamers in onberispelijke staat te houden voor deze kopers.

Hier zijn enkele tips die u kunnen helpen uw badkamers in topvorm te houden, zelfs voor die last-minute vertoningen.

Badkamer schoonmaken Hack #1: Veeg water weg

Houd een waterwisser in de douche en instrueer familieleden om deze na elke douche te gebruiken. Spray de douchewanden en deur met een waterafstotend middel om overtollig water en zeepresten tot een minimum te beperken.

Badkamer Schoonmaken Hack #2: Berg de doekjes op

Bewaar een bak met ontsmettingsdoekjes met citroengeur onder de gootsteen voor snelle toegang. Pak er een om snel werkbladen, gootstenen en kranen af ​​te vegen net voordat je de badkamer verlaat.

Badkamer schoonmaken Hack #3: Corral rommel

Trouw met flessen shampoo en conditioner en vervang halfgebruikte stukken zeep door een fles body wash. Gebruik een zeepdispenser in plaats van een stuk zeep bij de gootsteen en plaats alle flessen, buizen en potten in een container onder de ijdelheid om oppervlakken schoon te houden. Vind hier meer tips om de rommel op te ruimen.

Badkamer Schoonmaken Hack #4: Maak het weg

Volgens de oude makelaar Darby Seymour zijn witte handdoeken een goedkope manier om je badkamer een spa-achtige sfeer te geven. Hang je gewone handdoeken aan een haak achter de badkamer- of kastdeur en hang verse, witte handdoeken aan het handdoekenrek of rol ze op op een plank. “badkamers in spa-stijl zijn momenteel erg populair”, zegt Seymour, “dus alles wat je kunt doen om je badkamer die sfeer te geven, is nuttig.”

Badkamer Schoonmaken Hack #5: Licht het op

Lichtkappen verwijderen en grondig reinigen. Controleer voordat u ze weer terugplaatst of alle gloeilampen werken. Vervang alle doorgebrande of van een ander type, zodat alle lampen hetzelfde wattage en dezelfde temperatuur hebben. Verlichtingsexperts adviseren warmwitte lampen tussen 2700 en 3000k voor de badkamer. In de master- en andere complete badkamers zijn lampen van 75 tot 100 watt ideaal. In kleine halfbaden en damestoiletten is 45 watt voldoende.

Badkamer Schoonmaken Hack #6: Verspreid het

Plaats een geurverspreider op de achterkant van het toilet of op het aanrecht. Kies frisse, schone geuren zoals linnen, lavendel of eucalyptus boven alles wat te bloemig of sterk is.

Badkamer Schoonmaken Hack #7: Laat het zitten

Giet een dop azijn in de toiletpot en sluit het deksel. Laat het een nachtje staan ​​en tegen de ochtend is je toiletpot sprankelend schoon. Herinner gezinsleden eraan om het toiletdeksel te sluiten voordat ze doorspoelen om te voorkomen dat vuile druppels zich op nabijgelegen oppervlakken verspreiden. Om het er schoon uit te laten zien, stempelt u een toiletgel onder de rand van de kom – deze blijft ongeveer 30 dagen schoon bij elke spoeling.

Badkamer Schoonmaken Hack #8: Veeg stofkonijntjes weg

Bewaar een doos droogvellen naast de Clorox-doekjes in de ijdelheid. Gebruik een droogdoek om snel pluisjes, stof en haar van badkameroppervlakken te vegen.

Als u overweegt uw huis te verkopen of u bent dit al aan het doen, dan kan het helpen om te weten wat potentiële kopers willen. Als uw badkamer meer nodig heeft dan een goede schrobbeurt om kopers te verleiden, overweeg dan een snelle bad- of douche-update. Lees meer over ons probleemloze proces in vier stappen en blader door onze ontwerpgalerij voor ideeën die uw huis onweerstaanbaar kunnen maken voor potentiële kopers.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Cuadrillaresources
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare