Cuadrilla Resources

Partners

Cuadrilla Resources werkt samen met drie partners die beschikken over uitgebreide kennis en ervaring in de olie - en gasindustrie. De Nederlandse partner is EBN. Verder zijn er twee internationale partners: A.J. Lucas en Riverstone LLC.

EBN

EBN B.V., gevestigd in Utrecht, is actief in het opsporen, produceren en verhandelen van gas en olie en is de bij wet aangewezen partner voor olie- en gasmaatschappijen in Nederland. Samen met nationale en internationale olie- en gasmaatschappijen investeert EBN in de opsporing en winning van olie en gas en in gasopslagen in Nederland. Daarnaast adviseert de onderneming de Nederlandse overheid over het mijnbouwklimaat en over nieuwe mogelijkheden voor het benutten van de ondergrond. EBN investeert, faciliteert en deelt kennis. EBN is een zelfstandige onderneming met de Nederlandse Staat (ministerie van EL&I) als enige aandeelhouder.

Bekijk de website_

EBN

A.J. Lucas

A.J. Lucas heeft als wereldwijd toonaangevend ingenieurs-en bouwbedrijf uitgebreide ervaring met het winnen van gas. Het bedrijf is gespecialiseerd in het opsporen van gasbronnen voor commerciƫle exploitatie.

Bekijk de website_

A.J. Lucas

Riverstone LLC

Het in 2000 opgerichte Riverstone Holdings, is een investeringsmaatschappij gespecialiseerd in energiewinning. Het beheert $ 17 miljard, inclusief 's werelds grootste fonds voor hernieuwbare energie. Met kantoren in New York, Londen en Houston, investeert Riverstone meer dan $ 15 miljard in ruim 75 projecten in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa en Aziƫ.

Bekijk de website_

Riverstone LLC